dzi informatika 2012 - adatvédelem

Webtanszék Kft.

Szolgáltatások

Alapvetően Microsoft-alapú rendszerek üzemeltetésében szerzett tapasztalatunk birtokában bátran kijelenthetjük, hogy egy vállalkozás életében az informatikai rendszerek stabil, megbízható működése olyan alapvető fontosságú, ami sokaknak csak akkor tűnik fel, amikor már baj van. Az üzleti életben az informatika azért van, hogy elősegítse a működést, azonban sok helyen inkább nyűgként, másodlagos dologként tekintenek erre a területre.

Nagyon fontos, hogy a meglévő rendszerek folyamatosan karban legyenek tartva, a komolyabb hibák megelőzésének érdekében. Amennyiben probléma merül fel, fontos a gyors és pontos reakció az informatikus részéről, hogy minél kevesebb ideig essen ki a felhasználó a munkából. Ezt egy kisvállalkozás életében nehézkes és drága megvalósítani egy vagy több saját rendszergazda fenntartásával, s ilyenkor válik kézenfekvővé az informatikai tevékenység kiszervezése. Cégünk vállalja mind eseti, mind átalánydíjas konstrukcióban az informatikai munkakörnyezet kialakítását, fenntartását, biztosítását, az adatainak megfelelő védelmét, biztonságát, szükség esetén pedig azok gyors visszaállítását.

Rendszerfelügyelet, hálózatépítés- és felügyelet

Webtárhely üzemeltetés

Vírus és spammentesítés

Partnereinknek szükség esetén teljes körű hardver- és szoftverbeszerzési lehetőséggel állunk rendelkezésre.

 

A Webtanszék Kft. nem végez bolti tevékenységet s nem rendelkezik raktárkészlettel. Mivel ügyfeleink kis-, és középvállalatok, ezért javarészt az ő informatikai igényeiknek kielégítése a célunk, melyet körültekintően, az aktuális nagykereskedelmi piac készleteinek megfelelően tudjuk megvalósítani.

Már meglévő hálózatok védelmének megtervezése megvalósítása alapvető fontosságú feladat. Ebben tudunk széleskörű tervezési, beszerzési és megvalósítási megoldást szállítani Önnek, legyen szó akár egy párgépes hálózatról vagy akár több száz gép központi vírus- és spamvédelméről.

Hardver-, szoftver kereskedelem

Igény szerint biztosítjuk cége webes megjelenését, internetes megoldásainak biztosítását, honlapjának megtervezését.